Ardura je vrijedna i ne staje sa provedbom projekata. Jedan u nizu, kojem je u tijeku i provedba je projekt pod nazivom “Biram bolje”. To je projekt univerzalne prevencije ovisnosti kojim će se djeci, učenicima viših razreda osnovne škole, te djeci učenicima prvih i drugih razreda srednje škole organizirati aktivnosti za razvoj zdravijih stilova života.

Ovim projektom želimo utjecati na smanjenje broja mladih ovisnika o alkoholu, drogama i kocki, a to se nadamo postići tako što ćemo organizirati aktivnosti u prirodi kojima se potiču zdravi stilovi života i svim sudionicima ćemo ponuditi različite sadržaje za provođenje slobodnog vremena na kvalitetan način.

Najvažnije aktivnosti i neposredan rad sa ciljanom skupinom će se održavati tijekom perioda od listopada pa do kraja prosinca 2023. godine.

Provedba projekta je vrijednom donacijom omogućena od strane Lions Distrikt 126 – Hrvatska i to od sredstava Regate “Jedrima protiv droge”.