Grad Šibenik, u partnerstvu sa udrugom Ardura iz Šibenika, provodi projekt “Zajedno u bolje sutra” gdje je primarni cilj stručno osposobiti dugotrajno nezaposlene osobe. Kroz projekt će se održavati aktivnosti programa osposobljavanja i to: razvoj mobilnih aplikacija(Android), WEB dizajner, CAD specijalist, CNC operater, programiranje u JAVA programskom jeziku.

Također, u sklopu provedbe projekta, zajedno s programima osposobljavanja, održavat će se 12 radionica kroz koje će ciljana skupina osnažiti meke vještine, razviti kreativnost, podići razinu samopoštovanja, povećati komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine, a sve u svrhu smanjenja socijalne isključenosti.

Svi zainteresirani trebaju ispunjavati sljedeće uvjete: prilikom ulaska u projektne aktivnosti mladi do 29 godina života trebaju biti kontinuirano nezaposleni iznad 6 mjeseci, dok osobe starije od 30 godina trebaju biti nezaposlene više od 12 mjeseci.

Projekt „Zajedno u bolje sutra“ financiran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a cilj projekta je povećati stručna znanja i osnažiti meke vještine dugotrajno nezaposlenih osoba kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, odnosno kako bi lakše pronašli posao u atraktivnim i traženim zanimanjima ICT sektora.

Molimo sve zainteresirane da se jave na e -mail adresu kursanjosipa@gmail.com ili na broj telefona 095/567-5316.