Udruga Ardura  i Društvo sportske rekreacije ˝Sport za sve˝ 08 Forca Šibenik u studenom 2018. godine sklopili su sporazum o suradnji na projektu ˝Daj 5 za mene! Izrazi se kretanjem˝.

Cilj suradnje je omogućiti zainteresiranim korisnicima sudjelovanje u sportsko – rekreativnim aktivnostima, što pozitivno utječe na njihov psihofizički razvoj i socijalnu uključenost.

Kroz edukativni program prilagođene njihovoj dobi, korisnici sudjeluju u aktivnostima koje obuhvaćaju dvoranske sportove i aktivnosti na otvorenome. Radi lakšeg sudjelovanja u spomenutim aktivnostima, korisnicima je omogućena sportsko-rekreacijska  oprema i rekviziti.

Tako smo, pod budnim okom trenera, ovu jesen i zimu proveli, dvoranski i na otvorenom, upoznavajući se s timskim sportovima kao što su nogomet, košarka, rukomet,  te na svježem zraku uz romobile, sportske dječje igre kao što su frenje, školica i slično.

Ljeto smo proveli upoznavajući se s vodenim sportovima kao što je plivanje, kajaci, supovi te na taj način promicali sportski način življenja, međusobnog razumijevanja i uvažavanja, te razvoj odgovornosti i timskog rada.

Galerija fotografija